About

IMG_8523-1e2sHi! I’m an Indonesian living in Germany. Here I write random stuffs, no specific things in Indonesian language and sometime in English too. If you are interested in cooking though, drop me a line on my foodie blog  What Time is Dinner  (in English).

:: All photos in this blog are mine unless otherwise stated::

Advertisements

16 Comments Add yours

  1. denaldd says:

    Hai Beth, aku orang pertama yang ngisi buku tamu rupanya 😀 Penglaris yo
    -deny-

    Like

    1. zbethz says:

      Hihi makasih Deny, malah baru tau kalau ini fungsinya juga sbg buku tamu 😀

      Like

  2. mellyloveskitchen says:

    Aheeeey…. blog baru dan banyak ceritaaaa ❤ ❤
    Ditunggu ulasan bikin izin usaha nya di Jerman yo beeeth 😉

    Like

    1. zbethz says:

      Baru dikit ceritanya Meel… Makasih udah mampir :*

      Liked by 1 person

  3. bebe' says:

    Aku juga mau ikutan dong isi buku tamunya… 😀

    Like

    1. zbethz says:

      Hai hai Bebe, makasih yaa :*

      Like

  4. Salam kenal dari firsty di Jakarta

    Like

    1. zbethz says:

      Hai Firsty, salam kenal kembali ya 😊

      Like

  5. wasaparisian says:

    Blogwalking mampir…salam kenal ya..

    Like

    1. zbethz says:

      Makasih udah mampir, salam kenal juga 🙂

      Like

  6. shintadaniel says:

    Salam kenal mama Flipper, nice blog apalagi menu2 di “what time is dinner”nya, bikin ngiler, hehehe….

    Like

    1. zbethz says:

      Salam kenal juga Shinta, makasih ya udah mampir dan follow 😊😘

      Like

  7. vinabys says:

    Hi Beth,
    Salam kenal ya..
    Baru nemu blog ini dan sukaaa 😊

    – Vina –

    Liked by 1 person

    1. zbethz says:

      Hi Vina, salam kenal juga! Aih makasih ya udah suka dan follow blogku 😊💐

      Like

  8. soulidtempeh says:

    Hey Beth,
    Salam kenal!
    Nama saya Iris, lahir di Dresden.
    Saya tinggal di Yogyakarta dari tahun 2011. Saya sangat jatuh cinta sama Indonesia tapi saya harus kembali ke jerman… :-O
    Boleh saya minta contact anda (seperti E-Mail)…tahun 2011 saya juga masuk ISI Yogyakarta fakultas Fotografi! Saya cari teman 2 Indonesia di jerman…jadi nggak terlalu rindu Indonesia ketika tinggal di jerman lagi 🙂

    Like

    1. zbethz says:

      Hai Iris! Salam kenal juga! Wah satu almamater kita, tapi saya angkatan ‘tua’ haha… Fotografi ’96 😄 Iris tinggal di Dresden kah sekarang? Emailku teutea@yahoo.com

      Like

Leave a Reply to denaldd Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s